Hem / Barnmorskesamtal/hembesök

Barnmorskesamtal/hembesök

Vill du att en barnmorska skall komma hem till dig för ett samtal kring graviditet och förlossning? Eller önskar du kanske ett extrabesök för kontroll av barnets läge, avslappnande massage, mognadsakupunktur mm?

Stödjande samtal för dig som kanske funderat på att bli gravid men känner att du vet för lite om vad utmaningarna inför förlossning och föräldraskap innebär, eller som i vissa fall fått en bild av anhöriga eller vänner av graviditet och förlossning som skrämmer dig.

Detta är också ett tillfälle för dig som haft en tidigare traumatisk förlossningsupplevelse som du känner påverkar dig idag, vi kan gå igenom din förra förlossningsberättelse och hjälpa till att reda ut begrepp eller händelseförlopp sedan tidigare.

Eller så behöver du ett hembesök för något specifikt, t ex kontroll av läge, ev tips om Spinning Babies övningar, mognadsakupunktur eller annat. Vi kommer både till dig som planerar att föda hemma med oss eller dig som planerar att föda på sjukhus. 

Kostnad för Barnmorskesamtal/hembesök, ca 60 minuter

  • Debitering: 1500 kr
  • Milersättning: 35 kr/mil
  • Reseersättning 495 kr/tim om resan överstiger 30 minuter.

Vi finns tillgängliga för dig!

Kontakta oss på BarnmorskeTeamet för att prata mer om barnmorskesamtal. Kontakta oss via våra sociala medier eller barnmorsketeamet@gmail.com